2017-18

ανδρικη ομαδα

Η ομάδα των Ανδρών συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στην Futsal League 5×5, με τη συμμετοχή  10 ομάδων.

Μετά την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5×5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς και συμμετείχε στο mini πρωτάθλημα ανόδου στην Futsal Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

παιδεσ

Η ομάδα μας συμμετείχε στο Κύπελλο και αλλά και στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

παμπαιδεσ

Το αγωνιστικό τμήμα των Παμπαίδων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή  12 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (22 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 βαθμούς. Μετά την διαδικασία των play offs, κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη ομάδα των Παμπαίδων συμμετείχε στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 6 ομάδων. Επίσης, συμμετείχε και στο Εαρινό “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

juniors

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α’ Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

​Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 14 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Μετά την διαδικασία των play offs, κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Επίσης συμμετείχε στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 5 ομάδων.

projuniors

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Pro Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ,  με τη συμμετοχή 10 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 18 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Στον τελικό των playoffs, η ομάδα μας κέρδισε την Elite Club Athens με 4-1 και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για τη σεζόν 2017-2018.

Επίσης, αγωνίστηκε και στο Κύπελλο της Π.Ε.Π.Σ.Σ.. Έφτασε μέχρι τον τελικό όπου έχασε από την Α.Ε.Κ.