2016-17

ανδρικη ομαδα

Η ομάδα των Ανδρών συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στην Futsal League 5×5, με τη συμμετοχή  10 ομάδων.

Μετά την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5×5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς και συμμετείχε στο mini πρωτάθλημα ανόδου στην Futsal Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

εφηβοι

Η ομάδα των Εφήβων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α’ Όμιλο, με τη συμμετοχή  8 ομάδων.

​Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (16 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς.

παιδεσ

Η ομάδα μας συμμετείχε στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”.

παμπαιδεσ

Η ομάδα των Παμπαιδων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α’ Όμιλο, με τη συμμετοχή  6 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (12 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

​Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Ι” της ΠΕΠΣΣ, νικώντας στον τελικό τον Αίαντα Παλλήνης με 5-7.

juniors

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α’ Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

​Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 14 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα αήττητη με 42 βαθμούς.

Στον τελικό του πρωταθλήματος, η ομάδα μας κέρδισε στα πέναλτι τον Ηνίοχο με 2-1 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για τη σεζόν 2016-2017.

Η δεύτερη ομάδα των Juniors συμμετείχε στο τουρνουά “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 7 ομάδων.

projuniors

Η ομάδα των Pro Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α’ Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (10 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Επίσης, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα των Pro Juniors κατέκτησε το τουρνουά “River Camp”.