2022-23

ανδρικη ομαδα

Η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα Futsal League (Β’ Ανδρών) στον Α’ Όμιλο. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατέλαβε την 3η θέση. Αγωνίστηκε στα play-offs ανόδου στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE με τον 2ο του Β’ Ομίλου, ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο τελικά αποκλείστηκε.

Η ομάδα μας συμμετείχε και στο Κύπελλο αλλά αποκλείστηκε από την Β’ Φάση από τη Σαλαμίνα. Κυπελλούχος για το 2022-23 ανακηρύχθηκε η ομάδα της ΑΕΚ.

Κ18

Η ομάδα μας συμμετέχει στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ που απαρτίζεται από 12 ομάδες. Δεν ολοκλήρωσε τους αγώνες της, καθώς καθυστέρησε η διαδικασία της αθλητικής αναγνώρισης της ομάδας από ΓΓΑ, που ήταν απαραίτητη για αυτήν την κατηγορία.

Κ15

Η ομάδα μας συμμετείχε στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ που απαρτίζεται από 7 ομάδες. Δεν ολοκλήρωσε τους αγώνες της, καθώς καθυστέρησε η διαδικασία της αθλητικής αναγνώρισης της ομάδας από ΓΓΑ, που ήταν απαραίτητη για αυτήν την κατηγορία.

Κ13

Η ομάδα συμμετέχει στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ που απαρτίζεται από 13 ομάδες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 23/04/2023 και η ομάδα μας έλαβε την 11η θέση.

Κ11

Η ομάδα συμμετείχε στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ που απαρτίζεται από 9 ομάδες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30/04/2023 και η ομάδα έλαβε την 8η θέση.

Κ9

Η ομάδα μας συμμετείχε στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ9 της ΠΕΠΣΣ που απαρτίζεται από 9 ομάδες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 23/4/23 και η ομάδα μας κατέλαβε την 7η θέση.