Εγγραφές 2022-23

Ποδοσφαιρική Περίοδος 2022-23

εγγραφεσ

Οι εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκινούν στις 29 Αυγούστου 2022 και συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για παιδιά 4 έως 17 ετών (γεν. 2018 έως 2005 αντίστοιχα). Οι προπονητές αξιολογούν κάθε νέο αθλητή και τον εντάσσουν στο τμήμα που είναι ανάλογο της ηλικίας και της ποδοσφαιρικής του εμπειρίας/ ικανότητας.

Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου βάσει του προγράμματος που θα δοθεί από τη γραμματεία.

Για την εγγραφή των αθλητών χρειάζονται τα παρακάτω:

  1. Αίτηση εγγραφής: συμπληρώνεται από τους γονείς/ κηδεμόνες. Η αίτηση εγγραφής μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω συμπλήρωσης φόρμας
  2. Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους γονείς/ κηδεμόνες. Χρειάζεται επιπλέον το γνήσιο της υπογραφής (μέσω ΚΕΠ ή αστυνομίας ή gov.gr)
  3. Κάρτα Υγείας Αθλητή: συμπληρώνεται και υπογράφεται από καρδιολόγο και μόνο, μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης εξέτασης. Χρειάζεται επίσης να επικολληθεί στο κατάλληλο πεδίο του εντύπου φωτογραφία τύπου ταυτότητας του αθλητή, η οποία θα φέρει επάνω τη σφραγίδα του καρδιολόγου (δηλ. το έντυπο θα πρέπει να σφραγιστεί σε 2 σημεία).

*** Η καρδιολογική εξέταση, για όσους επιθυμούν, μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Αναγέννησης, στις 4 Οκτωβρίου 2022, από συνεργαζόμενο ειδικό καρδιολόγο. Το κόστος είναι 15€ ανά αθλητή και περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και triplex καρδιάς, υπογραφή της κάρτας υγείας της ΕΠΟ καθώς και χορήγηση γνωμάτευσης για 2ο άθλημα. Ο κάθε αθλητής πρέπει να έχει μαζί του μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας.
Τέλος απαιτείται ο προγραμματισμός ραντεβού στη γραμματεία της ομάδας για την αποφυγή συνωστισμού.

Πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής δίνονται καθημερινά και από την γραμματεία:
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00 & Σάββατο 10:00 – 12:30
Τηλέφωνο Επικονωνίας: 6948115970