Απολογισμός Αγωνιστικής Περιόδου 2016-2017

Αγαπητοί παίκτες, γονείς και φίλοι,

ακολουθεί ένας απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 από τον πρόεδρο του Δ.Σ της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, κ. Νικήτα Τζιούβελη.

“Κλείνοντας την φετινή χρονιά 2016-2017 και κάνοντας μια αποτίμηση νομίζω ότι είναι εύκολο να πει κάποιος που έχει ζήσει την ομάδα σε  αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας της ότι αναμφισβήτητα είναι η κορυφαία χρονιά της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτα σε αγωνιστικό επίπεδο με την κορυφαία διάκριση την κατάκτηση του πρωταθλήματος (το οποίο ήταν το πρώτο στην δεκαετή ιστορία της ομάδας μας) στην κατηγορία των JUNIORS.

Στην συνέχεια η ομάδα των ΕΦΗΒΩΝ (μια κατηγορία που κατεβάσαμε ομάδα μετά από πολλά χρόνια) θεωρώ ότι αδίκησε τον εαυτό της και ενώ θα μπορούσε να πάει καλύτερα, τελικά περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Το αξιοσημείωτο με αυτή την ομάδα ήταν ότι αγωνίστηκε όλη την χρονιά μόνο με 8 αθλητές, και ότι έπαιξε 6 φορές με την ΑΕΚ, την οποία και κέρδισε 3 φορές αποκλείοντας την και από το Κύπελλο.

Η ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ έπαιξε στα play offs ανόδου για την Α’ Εθνική καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Ακόμα έφτασε στους “8” του Κυπέλλου, μοναδική ομάδα από την Β’ Εθνική, όπου αποκλείστηκε από την ΑΕΚ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού  έχουμε κάνει την επιλογή το δυναμικό της ομάδας να προέρχεται αποκλειστικά από παιδιά της ομάδας μας και από αθλητές της περιοχής μας. Είμαστε η πρώτη ομάδα  FUTSAL που έκανε προετοιμασία εκτός Αττικής, στο Καρπενήσι.

H ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ έφτασε στους “8” στο πρωτάθλημα και στους “4” στο Κύπελλο, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στο “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” της ΠΕΠΣΣ.

Η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ αγωνίστηκε για απόκτηση εμπειριών μόνο στο “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”.

Τέλος η ομάδα των PROJUNIORS αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα κάνοντας καλά παιχνίδια, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά “River Camp”.

Να ευχαριστήσω τους προπονητές των ομάδων μας, Δημήτρη Μπαρδή, Νίκο Μελέτη, και Δημήτρη Παγώνη για το έργο τους. Παρακολουθώντας από κοντά τα τελευταία χρόνια το πρωταθλήματα FUTSAL νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε στην ομάδα μας  τρεις από τους κορυφαίους προπονητές.  Να ευχαριστήσω ακόμα τον Νίκο Καρτάνο για την βοήθεια του σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας, τον Κώστα  Χουντή και την Μαρκέλλα Λύρα, εφόρους της ομάδας μας. Ο Κώστας βοήθησε και την πρωταθλήτρια ομάδα των JUNIORS με τις στατιστικές του αναλύσεις.

Σημαντική ήταν η συμβολή στην λειτουργία της ομάδας μας της γραμματείας μας, με την Μάγδα Παγώνη.

Πέρα από τα αγωνιστικά, φέτος είχαμε μια σειρά από δράσεις της ομάδας όπως:

  • Συμμετοχή στις παρελάσεις στην πόλη μας
  • Συμμετοχή στην αιμοδοσία που οργάνωσε η κοινότητα
  • Την Κυριακή 2/4/2017, η Αναγέννηση καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας “Let’s do it! Greece!”.
  • Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ανθοκομικής έκθεσης που οργάνωσε ο Δήμος μας, όπου ο Δήμαρχος βράβευσε την ομάδα μας για την δράση της και τις επιτυχίες της.
  • Συμμετοχή στο  ALL STAR της ΠΕΠΣΣ με την μεγαλύτερη αντιπροσωπεία από όλες τις ομάδες.

Πέρα από αυτά για πρώτη φορά φέτος απευθυνθήκαμε στους επαγγελματίες της περιοχής για να στηρίξουν την ομάδα μας τοποθετώντας διαφημίσεις στο γήπεδο. Μια δράση που έγινε με επικεφαλής τον Νίκο Μαρή με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, η ομάδα απέκτησε την δική της ιστοσελίδα με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων της αλλά και την άμεση ενημέρωση των γονέων και φίλων της για τους αγώνες όλων των τμημάτων της καθώς και για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ομάδα.

Κόψαμε την πίτα μας με μεγάλη συμμετοχή τόσο μελών της ομάδας μας αλλά και πολλών φιλών της Αναγέννησης.

Κλείνοντας την χρονιά οργανώσαμε με μεγάλη  επιτυχία μια γιορτή – πανηγύρι για τα 10 χρόνια της ομάδας. Πήραμε το ρίσκο και κάναμε κάτι που κανείς δεν είχε οργανώσει στους Θρακομακεδόνες  μέχρι σήμερα. Η γιορτή στήθηκε με πολύ δουλειά από όλους μας, με πολύ κόπο, με πολύ τρέξιμο αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλους. Πάνω από 500 άτομα συμμετείχαν στην γιορτή μας και όλος αυτός ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος ζητώντας μας  αυτό να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Σίγουρα ο πήχης για την επόμενη χρονιά έχει ανέβει πολύ ψηλά αλλά όλοι εμείς στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Η  επόμενη σεζόν θα μας βρει με νέο τάπητα στο γήπεδο. Το κόστος του τάπητα είναι μεγάλο αλλά τόσο με τα έσοδα της φετινής χρονιάς όσο και με την χρηστή διαχείριση των οικονομικών της ομάδας, θα το αντιμετωπίσουμε.

Περά από τα μέλη του ΔΣ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν αφιλοκερδώς τον σύλλογο μας όλη την χρονιά που πέρασε με πολλές ώρες  δουλειάς.

– Πρώτα από όλους τον Δημήτρη Σταυρόπουλο για την οικονομική στήριξη της ομάδας μας αλλά και την παροχή του εξοπλισμού για την γιορτή της.

– Την Χριστίνα Κολόμβου για το στήσιμο και την καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας της ομάδας μας αλλά και την γραμματειακή στήριξη όλων των εκδηλώσεων της,

– Τον Γιώργο Προβίδα για όλες τις εργασίες του. Από το νέο σήμα της ομάδας μας μέχρι και  την ετοιμασία των ταμπελών του γηπέδου αλλά και τις αφίσες, προσκλήσεις κλπ. των εκδηλώσεών μας καθώς και την οργάνωση της γιορτής στο τέλος της χρονιάς.

– Τον Κώστα Χουντή για την οργάνωση των εκδηλώσεων της ομάδας μας αλλά και την μεγάλη συμβολή του στο πανηγύρι μας. Νομίζω ότι ήταν ο MVP  του πανηγυριού.

Έχουμε επιτύχει στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να  έχουμε πολλούς εθελοντές που βοηθούν και στην καθημερινότητα του συλλόγου. Τους ευχαριστούμε όλους. Στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!

Αυτός ήταν ένας μικρός απολογισμός της φετινής χρονιάς, της καλύτερης χρονιάς του συλλόγου μας. Του χρόνου ακόμα καλύτερα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΖΙΟΥΒΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ”

Σχολιάστε