Οδηγίες και Κανόνες Ασφαλούς Άσκησης και Προπόνησης στο Γήπεδό μας

Αγαπητοί γονείς και αθλητές του συλλόγου μας,

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις προπονήσεις ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, σταδιακά από τα μεγαλύτερα τμήματα, και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020. Δεν θα υπάρξουν  σημαντικές  αλλαγές στο πρόγραμμα που είχαμε μέχρι τον Μάρτιο, αλλά σε κάθε περίπτωση το κάθε τμήμα θα λάβει το νέο του πρόγραμμα.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μας θα έχουν μόνο όσοι έχουν προσκομίσει την Ιατρική Βεβαίωση.

Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά ραντεβού στην διεύθυνση https://www.e-syntagografisi.gr/e-rv/p με την χρήση των κωδικών σας στο taxis και το ΑΜΚΑ του αθλητή. Στον ιατρό, θα πρέπει να προσκομίσετε συμπληρωμένο το Ιατρικό Ιστορικό (το οποίο και θα κρατηθεί από τον ιατρό) και την Ιατρική Βεβαίωση για σφραγίδα & υπογραφή (την οποία θα φέρετε στην ομάδα).

(Τα δύο αρχεία επισυνάπτονται σε μορφή pdf)

ΚΑΝΟΝΕΣ που πρέπει να τηρούνται:

  1. Για να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός των εισερχόμενων και των εξερχόμενων αθλητών στο γήπεδο θα υπάρχει ένα κενό 15 λεπτών μεταξύ των προπονήσεων των τμημάτων. Στο κάθε τμήμα θα σταλεί η ακριβής ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την προπόνηση.
  2. Στην προπόνηση οι αθλητές θα χρησιμοποιούν μόνο τον δικό τους ρουχισμό. Δεν θα κάνουμε χρήση  των διακριτικών  (σαλιάρες) της ομάδας. Σχετικές οδηγίες θα λάβουν από τους προπονητές τους στην πρώτη προπόνηση.
  3. Ο κάθε αθλητής θα έχει μαζί του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το δικό του μπουκαλάκι με νερό (να γράφει πάνω το όνομα του) αφού οι βρύσες θα είναι κλειστές.
  4. Στην είσοδο του γηπέδου και στους πάγκους θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό για να πλένουν σε τακτά διαστήματα οι αθλητές μας τα χέρια τους.
  5. Η κεντρική πόρτα εισόδου του γηπέδου θα κλείνει όταν θα εισέρχονται οι αθλητές για την προπόνηση. Οι γονείς και οι συνοδοί δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση. Οποιαδήποτε συναλλαγή με την γραμματεία θα γίνεται στην είσοδο.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία!

Σχολιάστε