Χριστουγεννιάτικες Ευχές από την Αναγέννηση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, ο πρόεδρος κ. Νικήτας Τζιούβελης εύχεται ολόθερμα σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους ανθρώπους του συλλόγου μας –προπονητές και γραμματεία- Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και πίστη για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

“Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν ανέκαθεν μία οικογενειακή γιορτή. Ας μείνουμε σε αυτό το κλίμα τις γιορτινές ημέρες και ας διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων. Ας εκτιμήσουμε όλοι λίγο παραπάνω, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και σίγουρα. Ας νοιαστούμε όλοι λίγο παραπάνω για το κοινό καλό.

Το 2020 αποτέλεσε για όλους μία χρονιά με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και μία χρονιά στην οποία γίναμε σοφότεροι και λίγο πιο αλληλέγγυοι. Με εφόδια αυτές τις ανθρώπινες αξίες, ας υποδεχτούμε το 2021 και ας ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελο, ανθρωπιά και σεβασμό στο συνάνθρωπο. Η νέα χρονιά ας φέρει ότι στέρησε η προηγούμενη, δηλαδή την ελπίδα στο πρόσωπο και τη ψυχή των ανθρώπων.

Χρόνια πολλά! Και γρήγορα επιστροφή στα γήπεδα!!!!!”

Σχολιάστε