Ετήσιος Χορός – Παρασκευή 10/2/2017

Tην Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κτήμα “Jockey” η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων για το 2017. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση όπου μικροί και μεγάλοι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά με φαγητό, μουσική και χορό. Μια εκδήλωση που συμπίπτει και με τα 10 χρόνια λειτουργίας της ομάδας μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο δήμαρχος Αχαρνών κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ο αντιδήμαρχος κ. ΗΛΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝΗΣ, αντιπροσωπεία της ΠΕΠΣΣ, η πρόεδρος της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων κ. ΕΦΗ ΦΙΛΛΙΠΟΥ, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θρακομακεδόνων κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από την ομάδα μας:

  • Το ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας , παλιός αθλητής μας και τέως πρόεδρος  μας ο κ .ΗΛΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝΗΣ, νυν αντιδήμαρχος  Αχαρνών
  • Η  κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΟΜΒΟΥ-ΧΟΥΝΤΗ  για την προσφορά της στον σύλλογο  με την κατασκευή και λειτουργία του site της ομάδας μας. Στο πρόσωπο της τιμήθηκαν όλοι οι γονείς που βοηθούν στην καθημερινότητα της ομάδας μας.
  • Ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ για την πολυετή παρουσία του στην ομάδα μας αφού ήταν αθλητής από την ίδρυση της και είναι μέχρι σήμερα.
  • Ο αθλητής μας ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ για το ήθος του και στην συνέπεια του στις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρεθήκαν, αθλητές , γονείς και φίλους της  Αναγέννησης.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας.

Σχολιάστε